Una recepta tan ràpida com deliciosa, ideal per a un postres, un obsequi, un caprici pels amants del coco....
Ingredients
Coco ratllat
Llet condensada
Unes capsules de paper per posar els bombons
Preparació
Barrejarem coco ratllat amb llet condensada fins forma una massa que ens ha de queda manejable, formar boletes a la mida d'un bombó i passar per coco ratllat.
Posar els bombons a les capsules de paper i reservar a la nevera fins al moment de servir.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Qué fáciles y deliciosos, me encantan. Aprovecho para desearte un 2014 fabuloso. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaHuy a casa ja els hem fet i son deliciosos, m'encanten.
ResponEliminaLes boletes de coco estàn molt bones, per acompanyar el café o amb una tassa de té.
ResponEliminaPetons.