TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dissabte, 4 de gener del 2014
Pinxos de llagostins a la planxa
Ingredients
Llagostins
Oli vegetal
Sal
Pebre
Bastonets de fusta
Preparació
Netejar els llagostins, eliminar el cap, la closca i l ´intestí ( és el fil negre que passa per sobre de l ´esquena, deixar la cua.
Enfilar individualment en una broqueta de fusta, condimentar amb sal i pebre al gust, cuinar a la planxa uns minuts, i servir al moment.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
xo q delicia de pincho!!! de estos me como todos los q me pongas!!!!
ResponEliminaUmm,ricos,ricos!
ResponEliminaSusana, estos son unos pinchos de lujo, yo ya me los llevaría.
ResponEliminaBesos y Feliz Año!!
Quina delícia, m'encanten els llagostins, s'hem fa la boca aigua.
ResponEliminaque bons!!
ResponEliminaQuina cosa més facileta, més bona i sobretot LLEUGERA!!!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que hambre me está entrando y no son las 11,00 de la mañana...
ResponEliminaSaludos desde Waterbridge.