Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 17 de gener de 2014

Pastís de platàn

Motlle allargat

Motlle rodó amb xemeneia



Una sàvia manera d'aprofitar aquells plàtans que estan madurs i que ningú vol, us sorprendrà lo deliciós que queda

Font d´inspiració http://www.thermorecetas.com/2012/05/03/bizocho-de-platano/

Ingredients
250 grams de platanos madurs
4 ous
70 grams d'oli de gira-sol
200 grams de farina per rebosteria
1 cullerada petita de llevat química (tipus Royal)
100 grams de sucre *
Un pessic de sal

Preparació 
Batre les clares a punt de neu i reservar. 

Barrejar els plàtans triturats amb el sucre, un pessic de sal, els rovells d'ou i l'oli, un cop tot unit afegir la farina i el llevat que haurem tamisat junts amb antelació, quan tinguem la farina integrada en la massa afegir un parell de cullerades de clares a punt de neu per suavitzar la barreja i seguidament amb delicadesa afegir la resta de clares. 

Posar la massa en un motlle greixat i enfornar uns 30/40 minuts a 180 graus (dependrà del tipus de motlle i del forn). 

Ens quedarà la superfície d'un color daurat fosc, és pel plàtan. 

* A recepta original son 200 grams de sucre, però com que els platàns ja son dolços, a casa agrada així.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...