Motlle allargat |
Motlle rodó amb xemeneia Una sàvia manera d'aprofitar aquells plàtans que estan madurs i que ningú vol, us sorprendrà lo deliciós que queda |
Font d´inspiració http://www.thermorecetas.com/2012/05/03/bizocho-de-platano/
Ingredients
250 grams de plàtans madurs
4 ous
70 grams d'oli de gira-sol
200 grams de farina per rebosteria
1 cullerada petita de llevat química (tipus Royal)
100 grams de sucre *
Un pessic de sal
Preparació
Batre les clares a punt de neu i reservar.
Barrejar els plàtans triturats amb el sucre, un pessic de sal, els rovells d'ou i l'oli, un cop tot unit afegir la farina i el llevat que haurem tamisat junts amb antelació, quan tinguem la farina integrada en la massa afegir un parell de cullerades de clares a punt de neu per suavitzar la barreja i seguidament amb delicadesa afegir la resta de clares.
Posar la massa en un motlle greixat i enfornar uns 30/40 minuts a 180 graus (dependrà del tipus de motlle i del forn).
Ens quedarà la superfície d'un color daurat fosc, és pel plàtan.
* A recepta original son 200 grams de sucre, però com que els platàns ja son dolços, a casa agrada així.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ha de ser molt bo, Susanna!
ResponEliminaDONCS SI QUE ES UNA BONA MANERA DE UTILITZAR AQUELLS PLÀTANS QUE QUAN ELS MIRES NO HI HA QUI S'EL MENGI JEJEJEJE
ResponEliminaMe apunto a probarlo!
ResponEliminaOh! Susanna quina bona cara que fa!!!
ResponEliminaUn bizcocho riquísimo, yo me declino por batido o bizcocho, así que está muy bien tener una receta más para probar. Besos
ResponEliminaUna bona proposta per aprofitar els plàtans, me l'apunto!
ResponEliminaNo n he preparat mai cap de plàtan. El tinc a pendents des de fa temps. Té molt bona pinta!!!
ResponEliminaPetonets
Es una bona recepta per quan es queden madurs els plàtans i ningú els vol, s'aprofiten per un deliciós pastís, molt bo.
ResponEliminaA casa passa igual, quand els plàtans estàn massa madurs ja ningú els vol.
ResponEliminaLa millor manera d'aprofitar-los es fer un pastís. Segur que estava ben bo.
Petons.