TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
diumenge, 10 de maig del 2020
Pollastre rostit al forn amb romaní i canyella - baix en greixos -
Ingredientes
Pollastre tallat a trossos no massa grossos i sense pell
Sal
Pebre ( si ve de gust, o es pot )
Un raig d oli d oliva
1 vas dels grossos d aigua
Una branca de romaní fresc ( si no es pot aconseguir, sec )
Mitja branca de canyella
Un vas de vi bo
Cebes tendres
Pastanaga
* Una cassola que pogi anar al forn amb tapa
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus ( dalt i baix )
Posarem a la cassola el pollastre amb la pastanaga, les cebes,l ´oli, l ´aigua, sal, pebre, la canyella i el romaní, tapar i al forn.
De tant en tant donarem una ullada, si es necesari remanem la carn, ( l aigua fará que la carn ens quedi més melosa i tova, al final de la cocció l aigua ha desaparagut), quan ja porti cap una hora al forn, li afagirem el vas de vi bó, i tornar a tapar.
Jo li tinc quasi unes dues hores, ( dependrá de la quantitat de carn a rostir, es clar ), quan calculem que li falten uns 15/20 minuts, acabar la cocció amb la cassola destapada.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna