TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dijous, 14 de maig del 2020
Truita d alls tendres i gambes - baix en greixos-
Ingredients
Ous
Sal
Oli d oliva
Alls tendres
Gambes pelades
1 culleradeta de llevat quimíc ( tipus Royal )
1 raig d aigua
Preparació
Netejar i tallar els alls tendres ( jo o faig a lo llarg, estil Juliana ) , els posarem en una paella al foc, amb una mica d´oli d oliva i un raig d´aigua, a foc suau, deixarem que es vagin fen, sense presses, quan ja s hagi evaporat l aigua, i afegirem les gambes i les i donarem un " tomba i tomba", retirar del foc.
Batre els ous amb un pessic de sal i la culleradeta de Royal, ( es opcional , pero si o fem ens quedará molt esponjosa ) afegirem els alls i les gambes, barrejar tot i posar al foc en una paella, només ens queda fer la truita i gaudir del moment,- no queda gens greixosa-.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna