TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dijous, 14 de maig del 2020
Pastis de vainilla ( fet amb gelat )
Ingredients
275 grams de gelat de vainilla ( té que ser cremós i si es veuen les llavors de vainilla millor )
110 grams de farina de tot ús
1 cullaradeta de llevat químic ( tipus Royal )
1 pessic de sal
1 ou
* Motlle de 18 cm de diametre ( si es desmotllable millor )
* No valen els gelats de baixa qualitat, ni soberts, ni de gel .
* Forn a 180 graus -calor dalt i baix )
* Temps aproximat 30/35 minuts ( dependrà del forn )
* Aquest color groc tant preciós, (el secret, ous de gallines en llibertat, val la pena gastar una mica més )
Preparació
Deixar amb antelació el gelat a temperatura ambient.
Posarem en un bol, el gelat desfet, un pessic de sal i l ou, batre tot una bona estona, duplicará el seu volúm, ens quedará com una maionesa, ara es el moment d afegir la farina i el llevat que ja tindrem barrejat i passat per un colador, la farina la incorporarem a tandes.
Passar la massa al motlle i al forn.
Ens sorprendrá lo bo que queda, bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna