TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dijous, 14 de maig del 2020
Ventresca de lluç i llagostins a la planxa amb all i julivert
Ingredients
Ventresca de lluç
Llagostins pelats i nets
All i julivert picat
Un raig de vermut blanc sec
Sal
Pebre ( opcional )
Oli d oliva
Preparació
Escalfar una planxa -o- una paella grossa, que podem fer servir de planxa .(jo o faig i molt bé ) un cop calenta , untarem amb unes gotes d oli d oliva, tot seguit i posarem la ventresca que haurem condimentat amb sal i pebre ( si es vol) al gust.
Al donar la volta al peix el regarem amb un raig de vermut, li tornarem a donar la volta i cobrirem les peçes amb all i julivert picat , en aquest moment i posarem els llagostins que es cuinen en un pim pam.
I a gaudir, bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna