TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimarts, 26 de maig del 2020
Truita de carbassó i surimi - baix en greixos -
Ingredients
Carbassó
Sal
Oli d´oliva
Unes barretes de surimi
Ous
Preparació
Tallar el carbassó a rodanxes no massa primes ( a mi m ´agrada abans repelar una mica la pell , va molt bé amb un pela-patates ) seguidament al posarem al foc amb una mica d aigua i un pessíc de sal, deixar bullir fins que quedi tou.
Escòrrer i passar a una paella amb unes gotes d´oli fins que ens agafi una mica de color, no remanar la paella que si no s ens trencarán les rodanxes, voltejar de tant en tant.
Batre els ous, barrejar el carbassó i el surimi tallat a trossos, rectificar de sal si cal i fer la truita.
Bon profit i baix en greixos.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna