Ingredients
Una lamina de pasta de full ( rectangular )
Sucre blanc -o- moreno ( al gust )
Canyella en pols
Confitura d albercoc i una mica d aigua per pintar un cop fetes
Preparació
Posarem la peça de pasta de full sobre el marbre de la cuina, cobrirem de sucre i canyella per sobre, per arreu, despres la tallares a tires, intentarem que totes tinguin les mateixes mides.
Enformar a 200 graus per espai aprox. de uns 15 minuts ( dependrá del forn i la mida de les peces )
Retirar i posar sobre una reixeta que refredin.
Mentre amb la confitura d alberoc i una mica d aigua farem un barnís que desferem al foc, si queda algún tros de fruita que no es desfar, es pot passar per un colodor, pintar les peces.
I a gaudir, Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna