TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
divendres, 8 de maig del 2020
Coca de pa Tieta Dolors
Ingredients
1 Kg de farina de força
500 grams d aigua
100 grams de massa mare
2 1/2 culleradetes de sal
1 cullaredeta de sucre
60 grams d´oli d´oliva suau
1 sobre de llevat sec de fer pa
1 culleradeta de llet en pols
Preparació amb la thermomix ( també es pot fer a má )
Posar en el vas aigua+oli+llevat fresc -o- sec + llet en pols 5 MINUTS- 37.- V.2.
Afegir la farina tamisada + sal + sucre + massa mare
10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -sense temperatura
Treure i reposar la massa tapada en lloc càlid, durant 1 hora, doblará el seu volúm.
Passar aquest temps, amasar uns 5 minuts, donar forma i posarem en una safata de forn, deixar reposar altre hora, si es vol abans de posar al forn marcarem per sobre fen ditades - o- no
Forn a 200 graus , temps 40 minuts aprox. dependrá del forn i la mida de la coca.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Es veu molt bona aquesta coca de pa Susanna, nen sucada amb tomàquet i amb uns embotits o formatges, per gaudir del sopar del cap de setmana.
ResponEliminaEsteu bé?
Petons i cuideu-vos molt.
Quina pinta mes flonja, te que ser boníssima.
ResponElimina