Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 23 de maig de 2020

Galetes de mantega amb xocolate blanca i nabius


Font d inspiració https://www.mitartapreferida.net/

https://www.mercontrol.com/azucar-panela/
La panela és el suc que obtenim a partir de la canya de sucre, cristal·litzat només per mitjà de l'evaporació. La característica més rellevant és que no pateix cap tipus de procés de refinament ni procés químic, de manera que la panela és el sucre més pur, i més ric en vitamines i minerals

És un producte d'origen 100% natural i per això es denomina com l'autèntic sucre integral de canya.

La panela és el substitutiu natural de l'sucre i se sol utilitzar per endolcir refrescs, sucs, cafè o infusions. També és molt utilitzat en l'elaboració de pastissos, bescuits, melmelades i galetes.



Ingredients
300 grams farina de rebosteria
50 grams de sucre blanc ( també es pot fer amb negre )
50 grams de panela   ( sucre integral de canya )
1 ou
125 grams de mantega a temperatura ambient
1 culleradeta petita  pasta de vainilla  ( extracte o esencia )
100 grams de xocolate blanca triturada
100 grams de nabius deshidratats
1/2 culleradeta de llevat químic, tipus Royal
1 pessic de sal

Preparació
Forn a 180 graus -calor a baix i ventilador .- ( cada forn es diferent , aquesta informació es orientativa )

Safata de forn folrrada amb paper de cuina , surten aproximadament unes 44 unitats, o sigui dues fornades,
( recordeu que les peces estiguin una mica separades, ja que en coure s inflaran )

Barrejar la farina i el llevat, passar pel tamís, afegir la sal i reservar.

En un bol posarem els sucres, la mantega tova, l ou , la vainilla i remenar fins integrar tots els ingredients, ara i posarem la farina, els nabius i la xocolate esmicolada, remenar tot.
  
Amb la massa obtinguda  formarem tres o quatre cilindres que embolicarem amb paper film i reservarem a la nevera com una hora perque agafin cos i pogem treballar despres les peces, ( si volem acelerar aquest pas o posem al congelador uns 15 minuts )

Ara només ens falta tallar les galetes, aconsello amb ganivet del pa, -o- sigui amb serreta-  es tallen molt millor, gruix d 1 cm, col.locar sobre safata de forn i coure, mentre tallem un cilidre, la resta d ells millor que estiguin a la nevera, amb la calor es posen tous molt ràpid.

Temps de fornejat uns 15 minuts, quan comencin a quedar daurats per tot el voltant, ja es poden treu, refredar sobre una reixeta ...i a gaudir.


Bon profit 


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna








 
 












Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...