* Nota informativa
- Els "cors" de filet de lluç, són porcions de peix nets de pell, espines i baix en greixos.
- Farina de cigrons, es molt coneguda al Sud d Espanya per fritures de peix, no te glúten i es rica en calci, encara que jo la faig servir també per moltes altres receptes.
Ingredients
Cors de filet de lluç, ( normalment son molt gruixuts, pel que jo els parteixo pel la mitat)
Oli de gira-sol per fregir
Farina de cigrons
Un ou
Sal
Preparació
Salarem les peces al gust, les pasarem primer per ou batut i despres arrebossarem amb la farina de cigrons, espolçarem el possible excés de farina i a la paella amb oli de gira-sol que ja estará calent.
Es fregeixen molt ràpid, i al estar el peix primer cobert pel ou no ens quedará gent greixós.
Feu la prova, que sense cap dubte os agradará el resultat.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna