TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 4 de setembre del 2013

Pa de pita amb sipía, ous ferrats i amanida


Ingredients
Pa de pita 
Ous ferrats
Sipía que haurem fet a la planxa i tallada a tires petites
Surimi tallat a rodanxes
Enciam, capdells, escarola ( al gust ) tot amanit
Pebrot escalivat tallat a tires
Tomàquet fregit
Sal
Oli d´oliva
Pebre ( opcional )

Preparació
Mullarem els pans sota l´aixeta i els posarem al forn uns 5/ 10 minuts, veurem que ens queden inflats i cruixents, retirem i escapçar per un costat, obrir i farcir amb tots els ingredients,  posarem a la base del pa un raig de tomàquet fregit , desprès al reste.

Ideal per a un sopar bo i ràpid, ja que gairebé tots els ingredients poden estar preparats amb antelació

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

15 comentaris:

  1. Mmmmm que bo, molt bona combinació.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Me lo apunto como receta de viernes o fin de semana. En cuanto empieza la rutina, comienzan este tipo de recetas para los viernes o domingos. Que cosa mas rica Susanna.
    Besinos

    ResponElimina
  3. Susanna, con lo que me gusta rellenar a mi el pan de pita y lo rico que esta, no te voy a desperdiciar uno y me lo llevo ahora mismo, que soy la primera en comentar y estara recién hecho, besos
    Sofía

    ResponElimina
  4. Una bona manera de fer nostre l'ús del pa de pita. Ho trobo ideal per a un sopar ràpid de divendres :)

    ResponElimina
  5. Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
    Aquesta proposta em sembla ideal per un sopar informal i ben complet!

    ResponElimina
  6. Deliciosos bocados!!!!! Un fuerte abrazo Susanna...ya sabes desde "Tu cocina" malagueña

    ResponElimina
  7. Quin goig que fa aquesta pita, pot ser una per dinar ?????
    Petons

    ResponElimina
  8. Un entrepà diferent, molt complert i bo.
    Petons reina.

    ResponElimina
  9. Qué bocadillo tan sabroso, me encanta la receta y eso me recuerda que llevo muchíiiiisimo tiempo sin hacer pan de pita, así que ya va siendo hora. Besos

    ResponElimina
  10. ¡¡¡Exquisito!!! Lástima no poder comerlo...

    ResponElimina
  11. Jolin que pinta mas buena.... Mira que ya he cenado y veo tus fotos y se me hace la boca agua.... Muchas gracias, ya he leido tu comentario. Besos

    ResponElimina
  12. Este plato para una cena con huevo frito le da categoía y se ve muy rico,saludos y abrazos

    ResponElimina
  13. quina bona proposta per a un sopar de colla!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. Hola !!!quina cosa mes bona...agafarem força amb aquesta suculentas pitas !!!!
    Petonets.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...