TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 22 de gener del 2014

Mini barretes de pa, per aperitius, canapès, entrants....







Aquesta proposta és perfecta per elaborar nosaltres mateixos aquestes minis barretes de pa, ideals per preparar aperitius, canapès, .... només necessitem uns petits motlles que venen en a qualsevol ferreteria en forma de plumcake però en versió mini, en aquesta ocasió he utilitzat aquesta recepta però pot fer-se amb qualsevol altra, depenent de la textura final que desitgem el pa

http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/12/pa-gloria.html
Ingredients
460 grams d´aigua
75 grams de llevat de flequer
25 grams d´oli d´oliva
2 culleradetes de sal
800 grams  farina de força

Preparació amb la thermomix
Posar en el vas l ´aigua + llevat fresc + oli  5 minuts , 37 graus ,velocitat 2, desprès afegirem la farina tamissada i la sal , remenar a velocitat 6, 20 segons i amassar a v.espiga 5 minuts.

Treure del vas i deixar reposar la massa  en lloc càlid i tapada una hora, passat aquest temps donarem la forma que es desitji, li farem uns talls al damunt amb un ganivet, enfarinar i deixar reposar 1 hora més tapada i en lloc càlid, mentre posar el forn a 200 graus.

Fornejar prop de 20 minuts, dependrà del vostre forn i de la forma que li hem donat al pa.

Refredar sobre una reixeta.

* Tambè es pot fer amb panificadora o manual


Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

8 comentaris:

  1. bon dia maca! ahir estava fent pa i pensava que estaria bé fer-lo en versió mini per fer-lo servir per aperitius. I ara veig la teva recepta i m'has acabat de convèncer! Boníssim! Petonets!

    ResponElimina
  2. Veig que darrerament estàs molt productiva!! està molt bé, aquest pa.

    ResponElimina
  3. Que bo el pa fet per un mateix, m'encanta jo també hem faig el meu.

    ResponElimina
  4. que buenisima pinta!! dan ganas de pillarlas y comérselas a pellizcos!!

    ResponElimina
  5. Que bufones tan petites, per tallar llesques i torrarles, han de quedar uns bons aperitius.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Unes barretes de pa, ben capritxosetes... Quina bona pinta!!! petons, guapa!!

    ResponElimina
  7. Hola, molt boniques tan quedat isses barretes de pa. Quina cuantitat de masa as possat als moldes?, pq jo n'e fet moltes voltes pa de molde i se ha quedat prensat perque no cavia. jijiji.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...