INGREDIENTS
XAMPINYONS LAMINATS
SAL
PEBRE NEGRE
OLI D´OLIVA
1 RAIG GENERÓS DE RATAFIA ( LICOR FET DE NOUS )
1 CULLERADA PETITA D´ESPÈCIES ARIOSTO ( PER PATATES )
ESCALFAR L´OLI D´OLIVA I QUAN JA ESTIGUI CALENT I POSAREM ELS XAMPINYONS CONDIMENTATS AMB SAL , PEBRE I LES ESPÈCIES ARIOSTO.
QUAN JA COMENCIN A DAURAT REGAR AMB UN RAIG GENERÓS DE RATAFIA , REMENAR , DEIXAR REDUIR I SERVIR CALENT.
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Mmm maravillosas tienes que estar! Un beso
ResponEliminaHOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN RICOS, RICOS,...CON UN SABOR ESPECIAL QUE NADIE SABE ADIVINAR,...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Xampinyons amb ratafia: això es mereix provar-ho! Ja em ve gana...
ResponEliminaHOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, VEURÀS QUE BONS QUE QUEDEN,..LA RATAFIA A LA CUINA QUEDA DE 10...
A MI M´ AGRADA MOLT FER SERVIR VINS, LICORS, ESPÈCIES....
PETONETS SUSANNA
Susanna,
ResponEliminaLa ratafia deixa un regust molt interessant. El veure les nous a la fotografia pensava que no n'haguessis trinxat alguna per afegir als xampinyons, però veig que només és per il·lustrar de què està feta la ratafia.
Què bons, oi?
Una abraçada.
HOLA MANEL , GUAPO TU
ResponEliminaDONCS QUEDEN DE 10....LA RATAFIA ELS I DONA UN GUSTET MOLT ESPECIAL, LES NOUS SI LES VAREM MENJAR PERÒ PER POSTRES, AMB MATÓ I MEL DE SORIA...( QUE ENS VAREN REGALAR, I ESTÀ MORTAL ) ...A CASA EN MENJEM MOLT SOVINT DE FRUITS SECS , I SENSE TORRAR...
PETONETS SUSANNA
Ole,ole y ole...tinc de tot!!
ResponEliminaEls faré per demá.
Gracies.
Un petó
Tan sencillos como ricos!! A mí mi madre siempre me los hace así y me pirran!! acompañando a carne excelentes!!
ResponEliminaBesitos guapa!
Olá Susanna,
ResponEliminaMuito fácil e deliciosa sua receita, adorei!!!
Tenha uma semana Feliz!!!
1000 Beijokinhas
Buenooooo es lo más adecuado que he visto hoy en las cocinas amigas,para mi estado....de gorda,me refiero,me he puesto a dieta...y aquí estoy yo,valiente,hecha una machota aguantando el tipo........que voluntad Susana!!!
ResponEliminabesos
Amb ratafia no m' hauría acudit mai, però el gustet que ha de quedar de fons segur que es genial.
ResponEliminaPetons.
Calla, calla... Unos amigos de Lleida nos invitaron a su casa hace un par de meses y mi marido y el marido en esa pareja se cogieron un pedal que para qué... Vaya con la ratafía!. No sabía que era de nueces!.
ResponEliminaUn besoteeeeeeeeeeee
Hola susanna que deliciosos champiñones nunca los he preparado así te copio la receta muchisimos besitso
ResponEliminaQue rico y facil de hacer meapunto...un beso,Carolina (Capisi)
ResponEliminaNo els he tastat mai amb ratafia. De fet, no he cuinat mai amb ratafia.
ResponEliminaNormalment no en tinc a casa, però quan en tingui faré la proba.
:)
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaDONS, VAL LA PENA DE TENIR-NE SEMPRE UNA AL REBOST,..JE,JE,
A CASA LA FAIG SERVIR MOLTES VEGADES,...EN TING UNA SALSA QUE QUEDA DE BONA,...UN DIA D´AQUEST LA PENJARÉ...PELS PASTISSOS...
ELS XAMPINYONS AIXÍ QUEDEN MOLT BONS..
PETONETS SUSANNA
HOLA CAROLINA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA, EN CASA LES ENCANTA,...QUEDAN CON UN SABOR ESPECIAL Y ALGO CARAMELIZADOS POR EL AZUCAR DE LA RATAFIA
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN MUY RICOS Y CON UN TOQUE ESPECIAL DULZÓN
PETONETS SUSANNA
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE,..SI SI LA RATAFIA ENTRA DIVINA, PARECE QUE NO ES NADA,...PERO SE TIENE QUE VIGILAR...SI NO DESPUES SE VEN NUECES POR TODAS PARTES,....
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BONS, I A LES SALSAS, TAMBÉ, I A LES COQUES, TAMBÉ...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaYA PONDRÉ RECETITAS RICAS Y LIGERAS, ESPECIALMENTE PARA TI,...JE,JE
CUIDATE MUCHO MUCHISIMO, MIL PETONETSS SUSANNA
XAMPINYOOOOOOOOONS!!!, això no es fa, susanna, no saps que els xampis em tornen lela??? Ha de ser un plat boníssim!BONA REVETLLA!
ResponEliminaLos champiñones me encantan y estos se ven bien ricos. Un besazo.
ResponEliminaHola guapa!! Ací estic visitant la teua cuina i de moment tens un muntó de coses que m'agraden!! Si veus que tinc alguna falta d'ortografia perdona, pero malgrat que parle valencià prou sovint fa ja molt que no l'escric!!
ResponEliminaLa recepta boníssima i a més molt sana!!!
gracies!!
HOLA ASJ, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE LA TEVA VISITA A LA MEVA CUINA I DE QUE T´AGRADIN LES RECEPTES ,
I SEGUEIX ESCRÍBIN EN VALENCIÀ M´AGRADA MOLT,
PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaRICOS, RICOS, PRUEBA Y VERÁS, JE,JE,
TOMÉ TU RECETA DEL POLLO CON CIRUELAS, IGUAL LO HAGO PARA EL DIA DE SANT JOAN...TE CUENTO..
MIL PETONETS SUSANNA
Me encantan los champiñones, se ve un plato muy rico y sabroso.
ResponEliminaUn abrazo.
HOLA KAKO, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE TU VISITA Y DE QUE TE GUSTE LA RECETA, LA VERDAD ES QUE QUEDA DE 10...
PETONETS SUSANNA
HOLA MIRIAM, GUAPA TU
ResponEliminaSOY FELIZ QUE TE GUSTE....
1000 BeijokinhaS, PETONETS SUSANNA
HOLA GEMA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE LOS XAMPIS..ESTÁN RICOS, LOS COCINES COMO LOS COCINES,..Y ADEMÁS LOS ENCUENTRAS TODO EL AÑO...Y RECIEN RECOGIDOS...
PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÈ, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA TAMBÉ EN MENGEM MOLT SOVINT , ESTAN TANT BONS...HUMMM
BONA COCA I BONA REVETLLA, MIL PETONETS SUSANNA
HOLA GLÒRIA, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA ENS AGRADEN MOLT , MOLT AIXÍ, FINS I TOT AL MEU FILL QUE PER MENJAR ES UNA MICA " ESPECIAL"
PETONETS SUSANNA