Ingredients
100 grams d aigua
100 grams de sucre
6 rovells d ou
* Sucre per espolsar per sobre al torrat la crema.
Preparació
Batre els rovells, passar per un colador i reservar.
Posar en un cassó a foc baix l aigua i el sucre, remenar fins que ens quedi un xarop, ( si ens posem una gota de xarop entre dos dits te que formar un fil ), retirar del foc i deixar que es refredi una mica.
Quan ja estigui el xarop tebi li afegirem els rovells i tornarem a posar al foc al mínim, remenar fins que ens quedi una crema espessa.
Cobrir la peça escollida amb la crema , espolsar de sucre i torrar al gust.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna