En primer lloc diré que part de la font d inspiració es de.....l Albert Super Star
* Aquesta està feta amb la safata que ja porta el forn, amb aquesta formula queda d un gruix d uns 2 centímetres, es com agrada a casa , inclòs per fer el braç de gitano.
Pel que si la voleu més prima, feu la meitat dels ingredients o dues planxes.
Ingredients
300 grams d´ou ( els tenim que pesar, son unes 6 unitats )
120 grams de clares -o- d aigua -o- llet
100 grams de sucre
200 grams de farina de rebosteria
1 culleradeta petita de llevat tipus "Royal"
1 pessic de sal
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus calor dalt i baix.
Batre els ous i el sucre fins que quasi dobli el volum , després afegir ( o clares, o aigua o llet , a tandes ) al final la farina i el llevat que abans haurem passat pel colador i el pessic de sal, seguidament estirar en una placa de forn folrada de paper vegetal.
Temps de cocció uns 15 m. ( dependrà del gruix de la massa, i del forn, per tant vigilar, ja que es cou molt ràpid al ser tant prima.
Deixar refredar i ja la tenim a punt per l´elaboració que es desitgi.
Bona cuina i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna