Ingredients
Poma pelada i tallada a daus
Ceba tallada a la "juliana"
Pebrot vermell tallat a tires
Sal
Pebre
Oli d´oliva
* Un recipient que entri dins dels calaix de la nostre fregidora, nosaltres hem fet servir un motlle de fer pastissos.
Preparació
Posar directament en el recipient escollit, condimentar amb sal, pebre i una mica d´oli, remenar perquè quedi tot untat, i .....ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa " Vegetals " uns 15 minuts,, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna