Ingredients ( per unes 28 unitats )
500 grams de carn picada de porc i vedella
Sal
Pebre
Pa ratllat - la quantitat que la massa accepti-
1 ou
1 cullerada sopera d ´oli d oliva
Farina comú - per arrebossar les mandonguilles
Preparació
Barrejar tots els ingredients i afegirem pa ratllat fins que ens quedi una massa amb cos.
Formarem pilotetes a la mida que es desitgi, ( aquestes tenien uns 3 centímetres de diàmetre) , tot seguit les passarem per farina , així fins acabar amb tota la massa.
Posarem a bullir en aigua -o- brou si es desitja-, durant uns 15 minuts, tot seguit escórrer, l aigua o brou el podem guardar per una altre elaboració.
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.http://enrocalacuina.blogspot.com/2021/01/fregidora-d-aire-sense-olilanova.html
Les hem posat a 200 graus - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona., i es necessari afegir uns 5 minuts mes.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o amb la fregidora de tota la vida.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Por favor que marca tiene la freidora sin aceite?. Saludos.
ResponElimina