Ingredients
Patates senceres (que abans ja tindrem bullides amb pell )
* Unes cebes senceres que bullirem junt amb les patates - opcional -
Oli d oliva
Pebre negre
Pebre vermell dolç
1 raig de vermut blanc sec
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus, calor d alt i a baix
Mentre cobrirem la base d una safata de forn amb les patates tallades a rodanxes no massa primes, jo en un racó parteixo les cebes i les deixo una mica desfullades.
Posarem unes cullerades de tomàquet fregit , aquí i allà, sense cap ordre
Tallarem les potes del pop, a rodanxes o les senceres, i les posarem a sobre de les patates, pebre negre i
amanir amb un raig d oli, tot seguit posar al forn.
Quan ja porti uns 10 minuts regar amb un bon raig de vermut blanc sec, deixar una estona més fins que la safata quedi sense suc.
Ara ja el podem treure, recordem que tot estava cuit, només ens falta posar per sobre una mica de flor de sal i pebre vermell al nostre gust.
Bon profit i si es en bona companya, millor.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna