Ingredients
Carbassó
Sal
Pebre
Oli d´oliva
* Per tallar les llesques que ens quedin perfectes recomano una ...mandolina, es una bona inversió a la cuina i ni han de molts preus.
Preparació
Tallar els carbassons, posar en una safata i condimentar amb sal, pebre i una mica d oli d oliva, remenar perquè l ´oli quedi ben escampat per totes les peces, i ara.....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 185 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar, i donar la volta amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i fer a la paella sense oli, perquè ja el tenen.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna