El nom de " Bundt" és el que rep un tipus concret de motlle per fer pastissos que es va crear en els Estats Units sobre els anys 40, els bons son de metall, la seva característica principal es la de tenir un tub central buit, com una xemeneia, per on passa l´aire calent mentre s´enforna, el que dona un fornejat perfecte a les nostres creacions , ni han de moltes formes, amb arestes molt marcades les quals permeten donar als nostres pastissos uns acabats preciosos i elegants.
El nom de "Cake " es el tipus de massa o sigui pa de pessic
La veritat, quan proves aquest tipus de motlles ..... et tornes addicta a ells i arxives els altres
Ingredients
1 iogurt natural , pot ser tipus grec -
4 ous
200 grams de Maizena
150 grams de sucre
1 pessic de sal
1 culleradeta petita de llevat químic tipus Royal
Unes gotes de vainilla
* Si no es té aquest tipus de motlle , no passa res un de normal o una safata.
Preparació
Untar i enfarinar el motlle .
Separar i muntar les clares a punt de neu amb una part del sucre , i reservar.
Barrejar la resta d ingredients i al final afegir les clares amb molta precaució de que no perdin l aire.
Fornejar a 175 graus uns 40 minuts.
( Dependrà del forn i del tipus de motlle )
Retirar del forn i refredar sobre una reixeta.
Dolça cuina i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna