Si mires pels grups d internet, segur que un dels temes mes parlats son les croquetes, que si no queden bé, que si esclaten,....
Tinc que dir que a nosaltres també ens ha passat, desprès de varies proves, al final com ens queden perfectes es....
Si estan congelades millor deixar temperar, doncs amb el canvi brusc de temperatura es quan esclaten
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.http://enrocalacuina.blogspot.com/2021/01/fregidora-d-aire-sense-olilanova.html
Pre-escalfar la fregidora uns 5 minuts a 200 º, sense res dins i despres....
Les hem posat a 200 º - uns 9 minuts, quan ja portin uns 5 minuts, vigilar i donar una remenada suau, sense tocar, doncs es podrien fer malbé, millor que no estiguin les unes sobre les altres i fer més tandes.
** Ja qui li posa oli per sobre amb un "spray" abans de posar a "fregir", particularment a casa no o fem, el farcit de la croqueta ja porta més o menys una part de greix i es suficient.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o amb la fregidora de tota la vida.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna