Però com diu algú que jo conec , ens "fa pal" sortir de casa i anar a comprar-los ...
Doncs ja tenim la solució, també pots fer tots els passos i un cop tens les peces formades les congeles i vas treien quan et vingui de gust.
Ingredients
Una planxa de pasta de full comprada, millor si es rectangular i si porta mantega més gustosos
Una mica de llet
Un pinzell
Sucre
Preparació
Estirar la pasta de full i amb ganivet esmollat o una "roda" d aquelles de tallar les pizzes, tallarem les peces.
* Per qui no estigui al corrent de com es tallen , es tenen que fer triangules.
Ara cargolar des de la part més ample fins arribar a la punta del triangle, i ja els tenim muntats, pintar amb una mica de llet i cobrir de sucre.
* També es poden pintar amb llet condensada i ens saltem el pas del sucre, o amb ou batut o mantega...
* Un cop fornejats es poden pintar amb xocolate de cobertura....Ummmm que bons
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.http://enrocalacuina.blogspot.com/2021/01/fregidora-d-aire-sense-olilanova.html
Les hem posat al programa postres " a 200 º - uns 9 minuts, vigilar als 5 minuts, -no- abans- , han sortit 24 unitats, hem fet dues tandes de 12 unitats, deixar un espai entre ells, doncs creixeran una mica.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu al forn
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna