Ingredients
Cansalada
Sal
* Opcional pebre negre
Preparació
Condimentar la cansalada amb sal i pebre al gust i .......
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 180 - uns 10 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella sense oli, o a la planxa de tota la vida.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna