Ingredients
Tallarem les verduretes escollides ( en el nostre cas )
Carbassó, alls amb pell, pebrot vermell, ceba, patata, albergínia
Sal
Pebre
Oli d´oliva
* Un recipient que entri dins dels calaix de la nostre fregidora, nosaltres hem fet servir un motlle de fer pastissos.
Preparació
Tallar totes les verduretes més o menys a la mateixa mida, així afavoreix la seva cocció per igual, posar en un bol, condimentar amb sal i pebre al gust, regar amb un raig d ´oli d´oliva, remenar bé perquè arribi per arreu......i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa " Vegetals " uns 15 minuts,, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna