Musclos nets i bullits
Sal
Pebre negre
Tomàquet fregit
All i julivert picat
Un raig de vermut blanc sec
Preparació
En primer lloc posarem la planxa al foc que agafi temperatura, per saber si ja està al punt, es tant fàcil com tirar unes gotes d´aigua sobre la planxa, si fan bola i corren, doncs ja la tenim a punt de caramel.
Posarem els musclos, condimentar amb sal i pebre al gust, regar amb un raig de vermut blanc sec, els omplirem amb tomàquet fregit i coure, quan ja quasi estiguin a punt i posarem all i julivert per sobre.
Tant fàcils com deliciosos,.mmmmmmmm
Bon profit, i si es amb bona companya....molt millor !!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna