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dimarts, 29 de novembre del 2011
Musclos a la planxa amb vinagreta de Xères
Ingredients
Musclos que ja tindrem nets i sense una closca
Sal
Pebre
oli d´oliva
Vinagre de Xères
Preparació
Posarem una planxa al foc i esperem que estigui molt calenta , tot seguit i posarem els musclos i els regarem amb una vinagreta que ja tindrem preparada amb els ingredients indicats, deixar uns 10 minuts a la planxa i servir calents
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
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Ens hem possat d'acord amb l'ingredient i es que els musclos estàn bons de qualsevol manera.
ResponEliminaPetons.
Hola Susanna, no n'he fet mai de musclos a la planxa. Bona idea!
ResponEliminaummmm, que bons!!!!
ResponEliminaOlá Susanna,
ResponEliminaFrutos do Mar adoramos e os seus estão apetitosos...
Boa Noite!!!
Nana Com os Anjinhos!!!
1000 Beijokinhas
Apa, apa, aquestos si que son MUSCLOS en condicions!!
ResponEliminaGRACIES XATA, UN PETONET PER A TÚ i en ROCQUET:)
UM PETISCO QUE ADORO, FICARAM EXCELENTES. BESOS
ResponEliminamira que aixi no els he fet mai ,i tenen bona pinta,petons
ResponEliminammmm.... musclos!!! Quina delícia! I gairebé sense res són boníssims! M'encanten, Susanna. T'han sortit molt originals. Petonet
ResponEliminamare meuaaaa que boooo, para acompañar la cocaaa, uhmmm, un besico.
ResponEliminaBoníssims! M'encanten els musclos... Amb el xerès han d'estar de mort! Apuntats!
ResponEliminaPetonets.
que bo el toc de vinagre !!! ho faré aquest cap de setmana
ResponEliminapetonets
SUSANA QUERIDA,
ResponEliminaDELÍCIA DE PRATO,MUITO SABOROSO!
BEIJOS...
La veritat és que amb els anys, els musclos com més m'agraden és... sols al vapor. Ara que la vinagreta de xerés també ha de ser bona, però ja et dic... jo solets solets :)
ResponEliminaSusana ya me comería yo dos o tres de estos pero ya mismo ajaj, qué pinta tienen más rica. besitos guapa...
ResponEliminaQue receta más interesante, no los habia comido así nunca.
ResponEliminaBesos. Lola
Fàcil i bons, que més és pot demanar
ResponEliminaPetons
mmmmmm que delicia y que sencilla receta....gracias por compartirla!!!!!!!!
ResponEliminaComprare los ingredientes porque se ve riquisimo!!!!!!
ResponEliminano els he tastat mai així a la planxa ... pero si que es pot arreglar.. no?
ResponEliminaun aperitivo fantastico
ResponEliminaSusanna, a mi media naranja le encantan los mejillones. Estoy segura de que si se los hago me hace la ola.
ResponEliminabesitos guapa,
Pues tiene pinta de estar rico y parece fácil fácil. Y el toque del vinagre de Jerez le tiene que dar un aroma muy rico. Un besote.
ResponEliminaMenudo plato más rico y sano, nunca los habia visto hacer a la plancha, un beso
ResponEliminaHola, ma alegro de volver a "hablar" contigo, la verdad es que estamos muy liadas hoy en día como para poder dedicar a nuestros blogs todo el tiempo que quisiéramos ¿verdad?, pero somos como una gran familia y que aunque no nos visitemos, sabemos que estamos ahí.
ResponEliminaTodos los sábados como mejillones (ahora están buenísimos) y este que viene voy a probarlos con tu receta porque se ve buenísima.
Gracias y un beso.
Els musclos a la planxa estan "tremendos", però a mi m'agraden més sense vinagre, només amb un toc d'oli, sal i pebre. Mmmmm! Què bons... i jo encara he de preparar el sopar!
ResponEliminaPetonets!
Anna
delicious looking mussels
ResponEliminaHola Susanna! Que sencillo y delicioso, nunca los he comido así, los próximos van con tu receta, mil gracias y besitos
ResponEliminaHola, Susanna. Gracias por pasarte por mi blog y hacerte seguidora. Me hecho del tuyo ahora mismo, porque me ha encantado. Yo acabo de aterrizar en este mundo bloguero y estoy que no paro (desde Agosto-Septiembre).
ResponEliminaSeguiré atentamente tus recetas. Aunque me va a ser un poco más difícil por el idioma.... Aunque ya controlo un poco.Algunas recetas son una pasada. Un saludo.