Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 31 d’octubre de 2012

Com tallar pa i que ens quedi perfecte

Afortunadament s'està recuperant la tradició de fer el pa a casa, serà perquè el que es ven darrerament te molt a desitjar ..... no hi ha mal que per bé no vingui, d'una banda es menja bon pa casolà i de l'altra les panificadores es veuran obligades a millorar els seus ingredients si volen vendre.    


Si tenim a casa una màquina de tallar embotit i potser no li donem massa ús, .... 


Aquesta és la meva proposta .....i funciona 

Tan fàcil com tallar el pa amb la maquina de tallar embotits, o podem fer a la mida que més ens agrada, prim, amb gruix ... al nostre gust, i totes les llesques queden iguals

Bon profit

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Com aprofitar els racons de la cuina


Les vivendes cada vegada tenen les cuines més petites i els preus més grossos, si aquest és el vostre cas, (el meu SI ), aprofito qualsevol racó de la cocina per "arxivar" els meus estris culinaris, i guanyar espai en els armaris i calaixos

Aquesta és la meva proposta ... i funciona

Tant fàcil com demanar al fuster que us fabriqui unes barres amb ganxos del mateix color o similar al mobiliari de la cuina i posar-lo a aquest racó mal aprofitat que ens queda per algun costat, ideal per penjar les nostres eines de cuina i la bossa del pa

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 de Novembre 2012 Festa de Tots Sants


Les llàgrimes que es ploren s´esvaeixen
tot lo de la terra ès breu
les flors sobre la tomba es marceixen
sols l´oració va a Déu

                                      Mn.Jacint Verdaguer


Es diada dedicada al record dels difunts, n´es una de les més antigues del món cristià i dia festiu, molta gent aprofita per visitar els cementiris i portar unes flors als éssers estimats que ja no i son.
A Catalunya es tradició de celebrar aquest dia amb família i amics, amb una bona castanyada, moniatos al caliu i panellets, tot regat de bon vi o cava.
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2010/01/panellets-susanna-th.html


http://vikitalolines.blogspot.com.es/ cedida del bloc de la Lolines
Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

diumenge, 28 d’octubre de 2012

Com estofar ceba en un tres i no res...


La ceba, ingredient quasi indispensable a la nostre cuina, a més de tenir moltes propietats, és rica minerals com calci, magnesi, coure, ferro iode, fòsfor, potassi, i vitalines A,B,C i E

Es un gran desinfectant per la sang, sobretot si es menja crua, es protectora de malalties infeccioses, entre altres..., la sopa de ceba menjada amb frequüència alleujera el reumàtisme..




Hi ha ocasions que necessitem ofegar una gran quantitat de ceba, bé sigui per fer truites, cassoles, pizzes, coques ... i per a això hem d'invertir una bona estona ja que ha de quedar tova però no sofregida, aquesta és la meva proposta .....i funciona


Tant fàcil com tallar la ceba a "juliana" o sigui a tiretes, la posem en un recipient apte per a microones amb una mica d´aigua  i la cobrim amb film , la cuinem uns minuts, el temps dependrà de la quantitat de ceba i de l´aparell, en un tres i no res, ens queda toveta, ja sigui per un guisat o per daurar....estalviem bastant temps a la cuina que podem aprofitar mentre per un altre menester.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dijous, 25 d’octubre de 2012

Petits detalls per una Gran Nit


http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=242


Una de les meves Festes preferides sens dubte són les Festes Nadalenques, a casa sempre han estat molt especials, m'encanta mimar fins l'últim petit detall a la taula i els seus complements,  això no vol dir que hagi de gastar una fortuna per aconseguir l´èxit ni molt menys, .... aquesta és una de les meves propostes per quedar bé ... i funciona

Els raïms de la sort s'acostumen de posar en una bosseta de cel · lofana, ..... un clàssic, doncs aquesta és una nova versió, elegant, vermella i decorativa per la Nit de Cap d´Any

Bon Any, bona sort i bon profit


Aquest consell pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Com indicar els llocs a taula






Quan a casa que és molt freqüent, tenim alguna Celebració, un sopar, Aniversari, Nadal, Cap d´any ... sempre m'agrada distribuir a cada persona en el seu lloc preferit de la taula, de manera que amb antelació a que arribin les visites, m'agrada "marcar" cada lloc , així tothom sap on seure


Aquesta és una de les meves propostes......... i funciona

Són unes bosses de paper amb elegants colors i dissenys, a les quals ja i van incorporades un tovalló de paper, posem dins els coberts, i a sobre amb un retolador i bonica cal · ligrafia marquem el nom de la persona a qui van destinats, així al mateix temps indiquem seu lloc a la taula


Bona taula i bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 23 d’octubre de 2012

Com vestir de Gala unes aletes de pollastre




Quan tenim convidats i festes especials, sempre ens agrada de preparar i presentar plats diferents amb què obsequiar i sorprendre als nostres éssers estimats.



Com vestir de Gala unes senzilles aletes de pollastre per fer l´aperitiu, aquesta és la meva proposta ....i funciona

Necessitem un full de paper, en preferència blanc, prenem més o menys mesura de la peça que volem posar de gala, fem un rectangle amb el paper en doble i amb unes tisores li anirem fent uns petits talls en vertical en un dels seus costats amples , seguidament li donarem la volta al paper perquè prengui una mica de volum, tornarem a unir els extrems, i el col · locarem al voltant de la aleta de pollastre, tallarem el tros de paper que ens sobre i l'unirem amb una mica de cinta adhesiva.

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dissabte, 20 d’octubre de 2012

Pastissos de llaminadures / Ninot de neu

http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=218

Una manera diferent de Felicitar el Nadal, deixarem enrere les clàssiques targetes nadalenques que passades les festes no sabem quin ús donar-lis i regalarem un pastisset / targeta, que a més ens pot decorar la nostra taula i llar durant les Festes i desprès ens el mengem, ideal tant per particulars, com a regal d´ empresa , comerços, per penjar al arbre, per fer  "l´amic invisible " per celebrar la nit del nostre tant tradicional " Caga Tió ".....un petit detall que segur no passarà desapercebut


Bones Festes i Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastissos de llaminadures / Regal i estel

http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=217

Una manera diferent de Felicitar el Nadal, deixarem enrere les clàssiques targetes nadalenques que passades les festes no sabem quin ús donar-lis i regalarem un pastisset / targeta, que a més ens pot decorar la nostra taula i llar durant les Festes i desprès ens el mengem, ideal tant per particulars, com a regal d´ empresa , comerços, per penjar al arbre, per fer  "l´amic invisible " per celebrar la nit del nostre tant tradicional " Caga Tió ".....un petit detall que segur no passarà desapercebut

Bones Festes i Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

divendres, 19 d’octubre de 2012

Magdalenes de xocolate blanca




Gairebé tots els caps de setmana preparo alguns pans i aprofitant que el forn està calent sempre cau alguna cosa més, pizzes, coques, ... les magdalenes estan gairebé sempre en el "ordre del dia", ja que a casa com sempre dic són molt "magdalaneros ", aquesta recepta és d'una col · lecció de rebosteria que ha començat fa poc, vaig baixar la quantitat de sucre, ja que a casa amb menys passem, queden molt saboroses.

Les unes les vaig deixar " al natural  " i les altres s´han vestit de gala (amb monyo) com diuen a casa.

Ingredients

250 grams de mantega a temperatura ambient
100 grams de sucre
4 ous
250 grams de farina de rebosteria
1 cullerada petita de llevat químic ( tipus Royal)
100 grams de xocolate blanca ( aprox. ) be ratllada, a trossets o de la que venen en perletes
unes cullerades de llet
1 cullerada petita de vainilla ( opcional)

Preparació
En primer lloc posarem el forn a 190ª

Barrejar la mantega tova amb el sucre i la vainilla, fins que ens quedi com una pomada, ara afegirem els ous d´un en un,  fins que quedin incorporats a la massa, tot seguit la farina que ja tindrem tamisada juntament amb el llevat, si veiem que ens queda molt espessa i afegirem unes cullerades de llet.

Posarem una mica de la massa a cada motlle ( que ja tindrem preparats amb antelació ) ara una capa de xocolate blanca  ( ratllada,  a trossets o en perletes) i cobrir amb una altre capa de massa, es molt important només omplir els motlles a 3/4 de la seva capacitat, doncs en coure augmentaran el seu volum.

Fornejar uns 25 a 30 minuts ( dependrà del forn, el tamany...)

Refredar sobre una reixeta.

* Com he comentat,  una part de les magdalenes s´han vestit de Gala, banyades de xocolate desfeta al bany maria i empolaides de color per anar de festa.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dijous, 18 d’octubre de 2012

Pastissos de llaminadures / Estel i barret vermell


Una manera diferent de Felicitar el Nadal, deixarem enrere les clàssiques targetes nadalenques que passades les festes no sabem quin ús donar-lis i regalarem un pastisset / targeta, que a més ens pot decorar la nostra taula i llar durant les Festes i desprès ens el mengem, ideal tant per particulars, com a regal d´ empresa , comerços, per penjar al arbre, per fer  "l´amic invisible " per celebrar la nit del nostre tant tradicional " Caga Tió ".....un petit detall que segur no passarà desapercebut

Bones Festes i Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastissets de llaminadures / Arbre de Nadal


http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=215

Una manera diferent de Felicitar el Nadal, deixarem enrere les clàssiques targetes nadalenques que passades les festes no sabem quin ús donar-lis i regalarem un pastisset / targeta, que a més ens pot decorar la nostra taula i llar durant les Festes i desprès ens el mengem, ideal tant per particulars, com a regal d´ empresa , comerços, per penjar al arbre, per fer  "l´amic invisible " per celebrar la nit del nostre tant tradicional " Caga Tió ".....un petit detall que segur no passarà desapercebut

Bones Festes i Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastissos de llaminadures / Mar Roig



http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=214

El Mar Roig, es va començar a crear fa més de 30 milions anys quan un moviment sismíc va separar Aràbia d´Àfrica, és habitat per més de 1000 espècies d´invertebrats , 200 de coralls i peixos de mil colors, d´aigues blaves i transparents, amb una temperatura constan de 21/ 25 ºC

La proposta és el nostre petit homenatge a aquest trosset de natura, aquest pastisset tant dolç ha anat cap allá     Per molts Anys al afortunat

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastissos de llaminadures / Capitá Fó



I que bonic és el fons del mar, amb els seus peixets de colors i la seva vegetació, .... entre tots hem de protegir aquest bell entorn perquè en un futur els nostres descendents puguin seguir gaudint d'aquesta meravella


Altre proposta per fer un bonic pastís de llaminadures, que ha volat molt lluny, PER MOLTS ANYS, Capitá Fó

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 17 d’octubre de 2012

19 D´OCTUBRE 2012 , DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA 2012




En memòria de familiars i amics, que varen perdre la seva batalla contra el càncer i per tots els que segueixen lluitant per guanyar-la. 

Tant de bo es trobi remei ben aviat.


https://www.aecc.es




Aquest missatge  pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 16 d’octubre de 2012

Pastissos de llaminadures / Grevol

http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=208

Una manera diferent de Felicitar el Nadal, deixarem enrere les clàssiques targetes nadalenques que passades les festes no sabem quin ús donar-lis i regalarem un pastisset / targeta, que a més ens pot decorar la nostra taula i llar durant les Festes i desprès ens el mengem, ideal tant per particulars, com a regal d´ empresa , comerços, per penjar al arbre, per fer  "l´amic invisible " per celebrar la nit del nostre tant tradicional " Caga Tió ".....un petit detall que segur no passarà desapercebut

Bones Festes i Bon profit





Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Truita de bacallà, julivert i bolets


Ingredients
Bacallà desfilat i al punt de sal
Ous
Oli d´oliva
Sal
Julivert ( només les fulles )
Bolets

Preparació
Sofregir els bolets tallats petits en oli d´oliva, quan ja començin a agafar color li afegirem el bacallà desfilat i li donarem unes voltes a la paella.

Batre els ous, afegir els bolets, el bacallà i  les fulles de julivert, condimentar amb sal al gust,  ja podem fer la truita o truites.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastissos de llaminadures / Ou Fabergé




Carl Fabergé (30 maig 1846 - 24 de setembre de 1920), va ser un joier rus.     

Va ser el cap del taller d´orfebreria i joieria de la Cort Imperial Russa i d´altres monarquies d´Europa, va idear una joia amb la forma d´Ou de Pasqua a l´any 1883 per encàrrec del Tsar Alejandro III, com a regal per la seva esposa, la Tsania Maria.


Cinquanta-set ous van confeccionar en total la casa Fabergé que va desapareixer amb la Revolució russa, i tenien en el seu interior algun obsequi, rèplica en miniatura d'alguna de les pertinences dels tsars, actualment amb un valor incalculable.



Altre proposta per fer un bonic i dolç regal
Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dilluns, 15 d’octubre de 2012

Pastissos de llaminadures / Pastisset Estel de Nadal



Una manera diferent de Felicitar el Nadal, deixarem enrere les clàssiques targetes nadalenques que passades les festes no sabem quin ús donar-lis i regalarem un pastisset / targeta, que a més ens pot decorar la nostra taula i llar durant les Festes i desprès ens el mengem, ideal tant per particulars, com a regal d´ empresa , comerços, per penjar al arbre, per fer  "l´amic invisible " per celebrar la nit del nostre tant tradicional " Caga Tió ".....un petit detall que segur no passarà desapercebut

Bones Festes i Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

divendres, 12 d’octubre de 2012

Pastissos de llaminadures / 0sset Eneko


http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=190&id_lang=6
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=191
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=189

Benvolguts tots, els presento l'osset Eneko, és tot dolçor, a més de preciós

Altre proposta dolça, per qui desitgi de fer-la, es un regal ideal per a un naixement o un bateig.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pinxos de gall d´indi amb encenalls de carxofa


Ingredients
Pit de gall d´indi
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de vi
Gingebre
Palets de fusta
Carxofes
Una cullerada de farina

Preparació
Tallarem a trossos no massa grossos el pit de gall d´indi i els anirem punxant a n´els palets de fusta per fer els pinxos, els col.locarem en una safata, els regarem amb oli d´oliva, vinagre, els condimentarem amb sal i pebre al gust, afegirem unes llesques de gingebre i els taparem amb film de cuina, els reservarem a la nevera, millor unes hores perquè la carn agafi sabor i es reposi.

Els cuinarem a la planxa o millor si tenim el luxe de tenir una petita barbacoa.

Mentre es cuinen els pinxos, fregirem en una paella amb abundant oli d´oliva les llenques o encenalls que hem fet amb les carxofes, que haurem passat per farina seca, escorrer sobre reixeta l´accés d´oli, i a taula falta gent, menjar calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 9 d’octubre de 2012

Hamburgueses gruixudes...però ben cuites



A qui no li agrada una bona i gruixuda hamburguesa ben cuita i si està farcida millor?

El problema és que en cuinar-les ens quedin massa fetes per l'exterior si volem que estiguin al punt a l'interior.

Aquesta és la meva proposta........... i funciona


Farem les hamburgueses a la planxa pels dos costats, que quedin segellades i daurades, seguidament les col · loquem en una safata apta per microones, les cobrim amb film i les cuinem uns minuts, ens quedaran torradetes per fora, tendres i meloses per dins, més si estan farcides.

Bon profit

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Hamburguesa de vedella farcida de formatge


Ingredients 
Carn picada de vedella
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Formatge cremòs a llesques

Preparació

En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.


Farem porcions de carn segóns les mides que desitjem que siguin les hamburgueses, amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la mescla i les anirem formant, ( posarem la meitat de la carn, ara una llesca de formatge cremòs i taparem amb l´altre meitat de la carn que tenim reservada) apretar que ens quedin compactes, si no tenim  un aparell, podem anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura o un cercle d´emplatar,  les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.

Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva fins que ens quedin daurades pels dos costats, si son gruixudes va molt be de posar-les uns minuts al microones, tapades amb film , així s´acaven de fer i no ens queden reseques, al contrari, queden molts meloses per dins, acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet, amanida, patates braves....


* Fer especial atenció amb la sal, ja que el formatge en porta.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dilluns, 8 d’octubre de 2012

Com sanar una paella que s´enganxa


Sempre tenim aquella paella de la qual n´estem enamorats, però arriba un dia que tot i cuidant-la  se'ns enganxa tot el que li posem, doncs es pot solucionar


Aquesta és la nostra  proposta ..........i funciona


La posarem al foc sense res perquè agafi escalfor, ara cobrirem el fons de la paella amb un bon gruix de sal gruixuda, amb una espatula de fusta anirem removent la sal fins que ens quedi ben torrada quasi cremada.

Retirem la sal, netejar amb un paper de cuina i deixar refredar.

Ara la rentem i llesta per cuinar.

* Aquest truc ens el va ensenyar un Xef de cuina, ens pot durar una bona temporada que no  s´engaxi res, quan es torni a " espatllar" , repetim la mateixa operació, barat i pràctic.

 Bon cuina

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

diumenge, 7 d’octubre de 2012

Idees per montar taules / Espar 10



Idees per vestir la nostre taula de gala per les Festes de Nadal

Quan tenim convidats i els passem al menjador, amb el primer que es fixen és en el muntatge i decoració de la taula, no forçosament aquesta ha de ser molt sofisticada i recarregada, simplement vistosa, neta, elegant i acolorida.

En aquesta nova secció anirem mostrant diferentes maneres de muntar i decorar la taula, per si alguna de les idees els i pot ser útil, doncs aquesta es la nostre intenció.

Bona Taula i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Idees per montar taules/ Model Sant Francesc




Quan tenim convidats i els passem al menjador, amb el primer que es fixen és en el muntatge i decoració de la taula, no forçosament aquesta ha de ser molt sofisticada i recarregada, simplement vistosa, neta, elegant i acolorida.

En aquesta nova secció anirem mostrant diferentes maneres de muntar i decorar la taula, per si alguna de les idees els i pot ser útil, doncs aquesta es la nostre intenció.

Bona Taula i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

divendres, 5 d’octubre de 2012

Com eliminar les formigues ecològicament



No hi ha res que em molesti més que trobar formigues a casa, sobretot a la cuina, he de dir que tot producte químic per matar insectes a casa els tinc totalment prohibits, no m'agraden, ni per la seva perillositat i pels olors que desprenen



Aquesta és la meva proposta .... i funciona


Ingredients
50 % de sucre
50 % bicarbonat sòdic

Preparació
Barrejar els dos ingredients i posar-los en un petit recipient, o varis, i els escamparem per la cuina o casa en general, les formigues desapareixen.

* El secret : Doncs, en portar el sucre amb trampa cap el formiguer pel seu consum, moren cremades al menjar-lo amb el bicarbonat sòdic.

Es un sistema net, polit i gens perillós.

Bon cuina i neta de formigues.

Aquest truc  pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pa amb tomàquet i botifarra negra



Ingredients
Pa a llesques
Tomàquet de sucar
Sal
Oli d´oliva
Botifarra negra, ( si es feta de la carnisseria del poble, molt millor )

Preparació
Esparracar la botiffara i la pasarem uns minuts per la paella amb unes gotes d´oli.

Sucar el pa amb tomàquet, el regarem am un fil d´oli i el salarem ( o no ), untar amb la botifarra negra que ens ha quedat com una crema.

Acompanyar d´una bona amanida, tomàquet Cherry, bitxos....a de tot una mica

* Si o fem amb petites porcions de pa, ens serveix per aperitiu o canapés

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Aletes de pollastre al aroma de tòfona


Ingredients
Aletes de pollastre
Una tòfona
Sal
Pebre
Oli d´oliva

( Per acompanyar )
Ceba, pebrots, alls

Preparació
Posarem a macerar tota la nit a la nevera, les aletes de pollastre  amb sal, pebre, tòfona i oli d´oliva.

Les fregirem amb abundant oli que li aferirem el de macerar, fins que ens quesin cruixents.

Es pot acompanyar de ceba, pebrot i alls, saltats a la paella amb una mica del mateix oli de fer el pollastre

* La tòfona es tot reservar amb oli per una altre vegada, o laminar-la per sobre el pollastre fregit.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...