Quan tenim convidats i els passem al menjador, amb el primer que es fixen és en el muntatge i decoració de la taula, no forçosament aquesta ha de ser molt sofisticada i recarregada, simplement vistosa, neta, elegant i acolorida.
Bona Taula i bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Per lluir-se davant dels convidats, una taula ben parada.
ResponEliminaPetons i bon diumenge maca!
la verdad que viene muy bien¡¡¡¡¡un besote
ResponEliminaHola Sussana.
ResponEliminaMoltes gràcies per la teva visita en el meu blog.
Una taula molt elegan la que ens mostres a l´entrada.
Feliç diumenge
Un petó desde Valencia, Montserrat.
P.D. Rosa d´Abril, m´ho vareig posar en homenatge a la Moreneta.
Hola Susanna, pero que apañada que eres!!!!!
ResponEliminaMe ha gustado mucho, tomo nota.
Besos
Es veritat, la primera impresiò es la que dona categoría a una bona taula...i la cara que i possan quan obres la porte .....recompensa l'esfors.
ResponEliminaPetonets.
Susanna,
ResponEliminaObrigada pelas dicas e ideias,...
Beijinhos,
http://strawberrycandymoreira.blogspot.pt/
MOlt bé per aquesta secció...Sempre va bé tenir idees per no tornar-te boig.
ResponElimina