TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimarts, 2 d’octubre del 2012
Entrepà torrat de botifarra de pagès
Ingredients
Pa ( si es una mica eixut millor )
Botifarra de pagès
Oli d´oliva
Alls
Preparació
Esmicolar la botifarra i la saltajerem a la paella amb unes gotes d´oli, mentre torrarem el pa.
Raspar un all a la torrada, li posarem un fil d´oli d´oliva i botifarra per sobre, tancarem amb un´altre torrada que també haurem amanit.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Susanna, un magnífic entrepà, per menjant mentre veiem guanyar el Barça
ResponEliminaa mi m'agrada molt, els diumenges d'hivern és molt típic a casa meva, fem les torrades i les butis al foc a terra
ResponEliminaptns
Ben simple i ben bo :)
ResponEliminaAmb el pa torrat, quina delicia!
ResponEliminaPetons maca.
Quin soparet més bo!!! Petonets!
ResponEliminaSenzill i sensacional, ideal per sopar davant el partit del Barca!
ResponEliminaEm menjava aquest entrepà ara mateix.
ResponEliminaMónica
¡¡¡ Toma yaaaaa....qué maravilla de bocadillo !!!! Qué ricoooo..qué ganas de volver para Cataluña....
ResponEliminaBesitos...
Qué rico... Suelo poner las butifarras en coca, pero lo del bocata parece un capricho delicioso. A estas horas me suenan ya las tripas... Un besote.
ResponEliminaPD Mi rape también es de la sirena, si lo ponen fácil para qué resistirnos.
Delicioso es poco....ahora mismo me comía yo uno igual !!!
ResponEliminaUn abrazo
Miguel
lareposteriademiguel.com