Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 2 d’octubre de 2012

Patates braves



http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=136

A Catalunya es des de sempre que jo recordi, ni ha molta costum de fer el " Vermut" el diumenge, ( és a dir, un aperitiu ) aquesta proposta n´es ideal, també per un sopar informal, o per fer un mos..sempre venen be

Ingredients
Patates
Oli d´oliva 
Sal

Preparació

Tallarem les patates a daus i les fregirem en abundant oli.

Les servirem amb salsa brava per anar sucan, humm

*********************
Salsa brava 
Ingredients
Maionesa, ( si es una mica espessa millor )
Tomàquet fregit
Unes gotes de "tabasco" o una mica de bitxo picat

Preparació
Tant senzill com barrejar una mica de tomàquet fregit a la maionesa, i afegir-hi be "tabasco" o bitxo, la quantitat de picant dependrà del gust dels comensals. 

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...