http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=136
A Catalunya es des de sempre que jo recordi, ni ha molta costum de fer el " Vermut" el diumenge, ( és a dir, un aperitiu ) aquesta proposta n´es ideal, també per un sopar informal, o per fer un mos..sempre venen be
A Catalunya es des de sempre que jo recordi, ni ha molta costum de fer el " Vermut" el diumenge, ( és a dir, un aperitiu ) aquesta proposta n´es ideal, també per un sopar informal, o per fer un mos..sempre venen be
Ingredients
Patates
Oli d´oliva
Sal
Preparació
Tallarem les patates a daus i les fregirem en abundant oli.
Les servirem amb salsa brava per anar sucan, humm
*********************
Salsa brava
Ingredients
Maionesa, ( si es una mica espessa millor )
Tomàquet fregit
Unes gotes de "tabasco" o una mica de bitxo picat
Preparació
Tant senzill com barrejar una mica de tomàquet fregit a la maionesa, i afegir-hi be "tabasco" o bitxo, la quantitat de picant dependrà del gust dels comensals.
Maionesa, ( si es una mica espessa millor )
Tomàquet fregit
Unes gotes de "tabasco" o una mica de bitxo picat
Preparació
Tant senzill com barrejar una mica de tomàquet fregit a la maionesa, i afegir-hi be "tabasco" o bitxo, la quantitat de picant dependrà del gust dels comensals.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna no hay Domingo sin Vermut ni Vermut sin unas patatas bravas...tu propueta perfecta y genial....
ResponEliminaBesos amiga
Miguel
lareposteriademiguel.com
un pica-pica, zencill i molt bo
ResponEliminaLes braves son un dels meus plats favorits del món!
ResponEliminaM'agrada que siguin picants. Un bon aperitiu.
ResponEliminaPetons.
Mmmmmmmmm!!! Què bones! M'encanten les tapetes per picar, i les patates són del que més m'agrada! Petonets!
ResponElimina