Ingredients
Pit de gall d´indi
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de vi
Gingebre
Palets de fusta
Carxofes
Una cullerada de farina
Preparació
Tallarem a trossos no massa grossos el pit de gall d´indi i els anirem punxant a n´els palets de fusta per fer els pinxos, els col.locarem en una safata, els regarem amb oli d´oliva, vinagre, els condimentarem amb sal i pebre al gust, afegirem unes llesques de gingebre i els taparem amb film de cuina, els reservarem a la nevera, millor unes hores perquè la carn agafi sabor i es reposi.
Els cuinarem a la planxa o millor si tenim el luxe de tenir una petita barbacoa.
Mentre es cuinen els pinxos, fregirem en una paella amb abundant oli d´oliva les llenques o encenalls que hem fet amb les carxofes, que haurem passat per farina seca, escorrer sobre reixeta l´accés d´oli, i a taula falta gent, menjar calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna, me han gustado llevo 4 dias comiendo alcachofas y no me cansan en absoluto….. eso sí, de bote no me petan mucho y esas brochetas que ricas!!
ResponEliminaQué rico, lo que más me gusta del plato son las alcachofas, me pirran. Besos y buen finde
ResponEliminaUn picho super rico para estos dias de puente!!.
ResponEliminaMe llevo la receta con tu permiso.
Un besito.
M'agrada molt el gust que deixa el gingebre, han d'estar molt bons.
ResponEliminaUna abaçada
Hola Susanna. Un plato que sin duda hará las delicias de quien lo pruebe. Sencillo pero muy apetitoso.
ResponEliminaSaludos
Un plat ben senzill, però jo m'el menjaría més a gust que un de més complicat i anb el gust del gingebre segur que està fabulós.
ResponEliminaPetons.
Ja tenim carxofes bones per aquí? Serà qüestió de començar a cuinar-les, doncs! Així amb encenalls, com ho has fet tu, és una de les maneres que m'encanta. petons
ResponEliminaQue bons sempre van be per fer un àpat.
ResponEliminaLa carxofa...èxit assegurat!!!
ResponEliminaMolt bona!
Jordi
Uauuuuu!!! que bons... i sans aquests pinxos... la carxofa així està estupenda!!!! molt bona proposta. Petons guapa.
ResponElimina