Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 5 d’octubre de 2012

Pa amb tomàquet i botifarra negra



Ingredients
Pa a llesques
Tomàquet de sucar
Sal
Oli d´oliva
Botifarra negra, ( si es feta de la carnisseria del poble, molt millor )

Preparació
Esparracar la botiffara i la pasarem uns minuts per la paella amb unes gotes d´oli.

Sucar el pa amb tomàquet, el regarem am un fil d´oli i el salarem ( o no ), untar amb la botifarra negra que ens ha quedat com una crema.

Acompanyar d´una bona amanida, tomàquet Cherry, bitxos....a de tot una mica

* Si o fem amb petites porcions de pa, ens serveix per aperitiu o canapés

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...