TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
divendres, 5 d’octubre del 2012
Truita de patates bullides i formatge
Ingredients
Patates bullides
Sal
Oli d´oliva
Formatge cremòs
Un pessic de llevat químic ( Tipus Royal )
Preparació
Tallarem les patates bullides a trossos petits, salar una mica i pasar per la paella amb una mica d´oli de oliva perqué agafin color.
Batre els ous, barrejar el formatge escol.lit esmicolar i les patates, posar a la paella que ja tindrem calenta amb una mica d´oli i fer la truita.
Deliciosa acompanyada d´una bona amanida verda
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Mucha gente hace la tortilla con patatas cocidas para hacerla mas ligera, pero yo aun no he probado,
ResponEliminaBuen finde
Així porta menys oli i és més lleugera.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
No la he tastada amb les patates bullides, clar que es mes light.
ResponEliminaPetons reina.