Avui proposo una variació de la coneguda i clàssica recepta de la coca de iogurt, en versió magdalena
Ingredients ( per unes 30 peces) ( La messura es l´envàs del iogurt )
2 iogurts de llimona
6 messures de farina de rebosteria
1 cullerada petita de llevat quimíc ( tipus Royal)
1 messura d´oli ´oliva ( Ja qui li agrada més de gira-sol )
2 messures de sucre
6 ous
La pell d´una llimona ratllada
Un pessic de sal
ametlles laminades
Preparació
Tamissarem junt la farina amb el llevat i reservem
Posarem el forn a 190 graus.
En un bol batre els ous, sucre, sal, oli, iogurt i la pell de la llimona ratllada fins que ens quedi una crema, ara afegirem la farina remenar fins que quedi tota ben incorporada a la massa.
Omplirem les capsules de paper amb la massa fins a 3/4 parts del seu volum total, ensucrar per sobre i posar-hi les ametlles laminades.
Fornejar uns 15/20 minuts ( dependrà del vostre forn) fins que ens quedin daurades per sobre.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Són molt bones, perfectes per un esmorzar o un berenar.
ResponEliminaUna abraçada
oh! Molt bona idea! Ho provaré, Susanna. Gràcies per la idea! Petons
ResponEliminaQue bones estes magdalenes i con el iogurt quedaran molt suaus.
ResponEliminaM'emporte una....o dos, o....totes? jejeje.
Besets.
Has tingut una molt bona idea, m´encanta aquesta versió magdalena de la clàssica coca de iogurt.... la faré també. Petonsss,
ResponEliminaSimplement genials!! M'encanten.. =)
ResponEliminaPetons
Boníssimes segur! :)
ResponEliminauaaaaaau! n'agafo dos per demà esmorzar.
ResponEliminaEssas madalenas, devem ser deliciosas,...
ResponEliminaBeijinhos,
http://strawberrycandymoreira.blogspot.pt/
Que ricas se ven!!
ResponEliminaPetonets
Pero cómo me sacas esto a estas horas, todos los ingredientes me encantan y el resultado no digamos. Un besote.
ResponEliminaSon estas las magdalenas de yogur de limón que me gustan tanto????? creoq ue si...... yo las tomaba sin almendras pero vamos estupendas......
ResponEliminaQuè bones Susanna! I felicitats per el teu èxit de visites, el teu bloc se'l mereix!! Petonets!!
ResponEliminaPues Susana, estas magdalenas son una delicia al menos para la vista, por que a estas alturas,( lo pongo en pasado ), seguro que eran una delicia para el paladar.
ResponEliminaUn beso.
Que deliciosas magadalenas, ya podrias invitar que se me esta haciendo la boca agua, besos
ResponEliminaSofía
milideasmilproyectos.blogspot.com
M'agraden les nagdalenes amb un troç de xocolata.
ResponEliminaPetons.
Com a magdalenes igual de bo que com a coca. Que bones per berenar ¡¡
ResponEliminaUna Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Madre se me hace la boca agua. Besitos.
ResponEliminaQué buenas, con el gustito del limón y con almendra, mejor combinación no puede haber y yo estoy contigo, mejor con aceite de oliva. Besos
ResponEliminaT'han quedar perfectes! t'agafo la recepta!
ResponEliminaMira que me gusta comer magdalenas y si son caseras mucho mejor!!
ResponEliminaAbrazos
Te han quedado con un aspecto fabuloso y de limón, qué ricas! te cojo una.
ResponEliminabesos
Que bones i apetitoses, mm ideals per berenar o esmorzar.
ResponEliminaBoníssimes!!!
ResponEliminaPetons
Es la hora de berenar !!! al veure les tevas madalenas tan bones ....quina gana que tinc !!!
ResponEliminaPetonets.
Hola Susanna, que ricas se ven estas magdalenas.
ResponEliminaDe pelicula.
Un beso muy grande