Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 d’octubre de 2012

Magdalenes de iogurt de llimona i ametlles



Avui proposo una variació de la coneguda i clàssica recepta de la coca  de iogurt, en versió magdalena



Ingredients ( per unes 30 peces)    ( La messura es l´envàs del iogurt )
2 iogurts de llimona
6 messures de farina de rebosteria
1 cullerada petita de llevat quimíc ( tipus Royal)
1 messura d´oli ´oliva ( Ja qui li agrada més de gira-sol )
2 messures de sucre
6 ous
La pell d´una llimona ratllada
Un pessic de sal
ametlles laminades

Preparació
Tamissarem junt la farina amb el llevat i reservem

Posarem el forn a 190 graus.

En un bol batre els ous, sucre, sal, oli, iogurt i la pell de la llimona ratllada fins que ens quedi una crema, ara afegirem la farina remenar fins que quedi tota ben incorporada a la massa.

Omplirem les capsules de paper amb la massa fins a 3/4 parts del seu volum total, ensucrar per sobre i posar-hi les ametlles laminades.

Fornejar uns 15/20 minuts ( dependrà del vostre forn) fins que ens quedin daurades per sobre.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...