Ingredients
Aletes de pollastre
Patates
Una branca de canyella
Unes fulles de llorer
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Cebes petites
Tomàquets petits
Alls
Un vas de conyac
Preparació
En primer lloc daurem una mica els trossos de pollastre en oli d´oliva, jo ho faig a tendes, va millor, un cop segellada tota la carn, la tornarem a posar a la cassola, a la qual afegirem tomàquets i cebes, tot tallat per la meitat, els alls amb la pell, el llorer, la branca de canyella, el vas de conyac, condimentar amb sal i pebre al gust, remenar be i la deixarem coure.
Mentre tallarem les patates a quadrets i les fregirem amb oli d´oliva fins quedin daurades, rescorrèr i reservar.
Quan ja veiem que el pollastre está quasi fet, i abocarem les patates, remenarem una mica i deixarem unos minuts que agafin tot el sabor de la cassola, i a taula.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
com m'agraden les aletes, i acompanyades de patates fan una plat de luxe per casa meva
ResponEliminaptns
Pero que rico, me llama la atención en el guiso las ramitas de canela, pero seguro que le dan un toque especial.
ResponEliminaBss
Un plat per lleparse els dits i es que les aletes s'han de menjar amb les mans.
ResponEliminaPetons.
Voici un petit plat très bien confectionner, sont aspect et bien délicieux!
ResponEliminagros bisous
Estan molt be, ja porten l'acompanyament.
ResponEliminaAsi preparadas las alas, todas las que nos caigan en mi casa, riquisimas.
ResponEliminaBesos. Lola