Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 d’octubre de 2012

Aletes de pollastre rostides amb patates


Ingredients
Aletes de pollastre
Patates
Una branca de canyella
Unes fulles de llorer
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Cebes petites
Tomàquets petits
Alls
Un vas de conyac

Preparació
En primer lloc daurem una mica els trossos de pollastre en oli d´oliva, jo ho faig a tendes, va millor, un cop segellada tota la carn, la tornarem a posar a la cassola, a la qual afegirem tomàquets i cebes, tot tallat per la meitat, els alls amb la pell, el llorer, la branca de canyella, el vas de conyac, condimentar amb sal i pebre al gust, remenar be i la deixarem coure.

Mentre tallarem les patates a quadrets i les fregirem amb oli d´oliva fins quedin daurades, rescorrèr i reservar.

Quan ja veiem que el pollastre está quasi fet, i abocarem les patates, remenarem una mica i deixarem unos minuts que agafin tot el sabor de la cassola, i a taula.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...