Afortunadament s'està recuperant la tradició de fer el pa a casa, serà perquè el que es ven darrerament te molt a desitjar ..... no hi ha mal que per bé no vingui, d'una banda es menja bon pa casolà i de l'altra les panificadores es veuran obligades a millorar els seus ingredients si volen vendre.
Si tenim a casa una màquina de tallar embotit i potser no li donem massa ús, ....
Aquesta és la meva proposta .....i funciona
Bon profit
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Quina maquinota més xula, Susanna! Així sí que queda bé!!!
ResponEliminaHolaaa, esto lo utilizo yo normalmente. Con mi máquina de cortar embutido venía una rueda dentada que aconsejan para cortar pan, porque la lisa se desafila mucho con el corte del pan. Al menos así me lo dijeron cuando la compré.
ResponEliminaQuedan todas igualitas y preciosas. Y que verdad es que el pan de ahora es una eme, no vale para nada, excepto en los pueblos, porque en las ciudades madre mía lo caro y lo malo que es!
Un besooo
¡¡ Buenisima idea !!! Feliz diada de castanyets!!! Hoy mi cocina es muy catalana....a ver si te gusta.
ResponEliminaPetons
Quina idea més bona!! s'ha de ser perfeccionista, i amb aquesta idea ho pots aconseguir.
ResponEliminaGenial idea, como todas las que nos enseñas.
ResponEliminaMil besotes guapisima
Claro que así queda perfecto…...
ResponEliminaCaram! Susanna ni se m'hagués passat pel cap. Senzillament genial
ResponEliminaEs una bona manera de que totes les llesques siguin igual de gruixudes.
ResponEliminaPetons.
Es una muy buena idea. Besos
ResponEliminaLlàstima que no tinc la màquina... però realment és una bona idea!
ResponEliminaMira que tienes razón y la mia guardada arriba de un ármario olvidado.
ResponEliminaUn beso.
Quina bona idea!!!!
ResponEliminaPetonets, susanna!!!
Molt bona idea!!!
ResponEliminaPetonets