Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 2 d’octubre de 2012

Amanida tèbia de mongetes del ganxet


Les mongetes del ganxet, son les més cultivades a la meva zona,  el Maresme, tenen Denominació d´Origen Protegida (DOP), i puc dir que son molt i molt bones.

Ingredients
Mongetes del ganxet cuites i tèbies
Pebrot vermell
Api
Olives negres d´Aragò
Blat de moro
Vinagreta ( Sal, pebre negre, oli d´oliva i vinagre de Xerès )

Preparació
Tallarem petit el pebrot vermell i el api.

Posarem en una platera les mongetes tèbies, la reste d´ingredients, amanir amb la vinagreta, i a menjar. humm

* Evidenment si no es disposa d´aquets tipus de mongetes es pot fer amb qualsevol altre llegum.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...