Ingredients
Tomàquet d´amanir de qualitat
Pebrot escalivat
Olives negres d´Aragó
Olives sevillanes ( Tipus Manzanilla )
Préssecs de carn forta ( Tipus de Vinya )
Per la vinagreta
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Alls
Preparació
Tallarem els tomàquets i els préssecs al gust, juntament amb la reste d´ingredients o posarem a una platera.
Farem una vinagreta, amb el vinagre, l´oli d´oliva, sal, pebre i els alls tallats molt petits, amanirem la platera i a gaudir.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Anda que no esta buena la ensalada de patatas! que rica!
ResponEliminaAnte todo felicitarte por tus logros, merecidisimos por tu buen hacer en el mundo de la gastronomía.....por tu buenas recetas y tu simpatía.
ResponEliminala ensalada...riquisima....magnifica combinación.
Petonets....
Ala!!!!! que combinación tan curiosa
ResponEliminaQuina combinació tant original, segur que m'agrada.
ResponEliminaPetons.
prèssec a l'escalivada?? no ho hagués dit mai, però segur que ha de ser molt bo! petons
ResponElimina