Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 d’octubre de 2012

Amanida de préssec i escalivada


Ingredients
Tomàquet d´amanir de qualitat
Pebrot escalivat
Olives negres d´Aragó
Olives sevillanes ( Tipus Manzanilla )
Préssecs de carn forta ( Tipus de Vinya )

Per la vinagreta
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Alls

Preparació
Tallarem els tomàquets i els préssecs al gust, juntament amb la reste d´ingredients o posarem a una platera.

Farem una vinagreta, amb el vinagre, l´oli d´oliva, sal, pebre i els alls tallats molt petits, amanirem la platera i a gaudir.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...