TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
divendres, 5 d’octubre del 2012
Aletes de pollastre al aroma de tòfona
Ingredients
Aletes de pollastre
Una tòfona
Sal
Pebre
Oli d´oliva
( Per acompanyar )
Ceba, pebrots, alls
Preparació
Posarem a macerar tota la nit a la nevera, les aletes de pollastre amb sal, pebre, tòfona i oli d´oliva.
Les fregirem amb abundant oli que li aferirem el de macerar, fins que ens quesin cruixents.
Es pot acompanyar de ceba, pebrot i alls, saltats a la paella amb una mica del mateix oli de fer el pollastre
* La tòfona es tot reservar amb oli per una altre vegada, o laminar-la per sobre el pollastre fregit.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Molt bona aquesta manera de fer el pollastre, Susanna, molt bona!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
M'agrada molt el sabor que li dona la tòfona.
ResponEliminaPetons.