TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimarts, 2 d’octubre del 2012
Salsa brava
La salsa brava es molt coneguda per acompanyar unes patates fregides, a casa la fem servir amb quasi tot, aquesta es la meva recepta
Ingredients
Maionesa, ( si es una mica espessa millor )
Tomàquet fregit
Unes gotes de "tabasco" o una mica de bitxo picat
Preparació
Tant senzill com barrejar una mica de tomàquet fregit a la maionesa, i afegir-hi be "tabasco" o bitxo, la quantitat de picant dependrà del gust dels comensals.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segur que estava molt bona :)
ResponEliminaPorto les patates? Que bo!
ResponEliminadoncs si, una salsa brava senzilla i bonissima!!! ptons
ResponElimina