Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 24 de setembre de 2015

Crema cremada per cobertures i farcits




Aquí l´enllaç del pastís per qui desitgi de fer.lo
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/12/pastis-mousse-de-turro-de-xixona-amb.html


Ingredients per una coberta de crema cremada 
3 ous + 1 rovells
Sucre el mateix pes dels ous ( jo li poso 1 tercera part, doncs la resta ja li posarem per sobre al cremar-lo)
15 grams de farina de blat de moro ( Maizena)
90 grams d´aigua

Preparació de la crema cremada
Batre junts tots els ingredients detallats en el seu apart, i desprès passar la barreja per un colador per evitar qualsevol impuresa , posar al foc a temperatura suau sense deixar de remenar, quan ja tingui l´espessor desitjada retirar del foc i estendre la crema sobre una superficie freda ( marbre, xapa, vidre), doncs te que refredar ràpid , si no la crema ens pot agafar un color verdós que no ens interessa pas.

* Si queda molt blanquinosa  posar un pessic de colorant  perquè quedi més groc, 


Donem un acabat de luxe a les nostres dolces preparacions.

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...