Aquí l´enllaç del pastís per qui desitgi de fer.lo
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/12/pastis-mousse-de-turro-de-xixona-amb.html
Ingredients per una coberta de crema cremada
3
ous + 1 rovells
Sucre
el mateix pes dels ous ( jo li poso 1 tercera part, doncs la resta ja
li posarem per sobre al cremar-lo)
15
grams de farina de blat de moro ( Maizena)
90
grams d´aigua
Preparació
de la crema cremada
Batre
junts tots els ingredients detallats en el seu apart, i desprès
passar la barreja per un colador per evitar qualsevol impuresa ,
posar al foc a temperatura suau sense deixar de remenar, quan ja
tingui l´espessor desitjada retirar del foc i estendre la crema
sobre una superficie freda ( marbre, xapa, vidre), doncs te que
refredar ràpid , si no la crema ens pot agafar un color verdós que
no ens interessa pas.
*
Si queda molt blanquinosa posar un pessic de colorant perquè
quedi més groc,
Donem un acabat de luxe a les nostres dolces preparacions.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna