Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 30 de setembre de 2015

Senglar a la cassola amb patates i bolets

Ingredients
Senglar  ( jo he fet servir una cuixa  laminada  i sense l ´os )
Unes fulles de llorer
Sal
Pebre
Un cap d´alls
Ceba
Tomàquet fregit
Un grapat d´avellanes torrades
Un vas de vi ranci
Oli d´oliva
Aigua o brou lleuger
Bolets al gust
Patates tallades a daus


Preparació

En una cassola  sofregit  la ceba tallada petita, els bolets  i el cap d´alls.   Mentre  per aprofitar el temps, en una altre paella amb una mica d´oli i passarem els tais de senglar que ja tindrem condimentats amb sal i pebre al gust, per segellar la carn i reservar.

Un cop estigui el sofregit a punt  i abocarem el tomàquet fregit, les fulles de llorer , el vas de vi, les avellanes picades ( no mòltes ) remenar una mica i tot seguit  posarem la carn, les patates, cobrir amb bou o aigua, baixar el foc i deixar coure amb suavitat fins que la carn estigui tova.

* A foc baix, quasi no tens ni que vigilar la cassola i queda un plat com els d´abans.
* Reposar encara està més i més bo.
* Podem garantir que per més dura que sigui la carn, quedarà tova i melosa

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...