Senglar ( jo he fet servir una cuixa laminada i sense l ´os )
Unes fulles de llorer
Sal
Pebre
Un cap d´alls
Ceba
Tomàquet fregit
Un grapat d´avellanes torrades
Un vas de vi ranci
Oli d´oliva
Aigua o brou lleuger
Unes fulles de llorer
Sal
Pebre
Un cap d´alls
Ceba
Tomàquet fregit
Un grapat d´avellanes torrades
Un vas de vi ranci
Oli d´oliva
Aigua o brou lleuger
Bolets al gust
Patates tallades a daus
Patates tallades a daus
Preparació
En
una cassola sofregit la ceba tallada petita, els bolets i el cap d´alls. Mentre per aprofitar el temps, en una altre paella amb una mica d´oli i passarem els tais de senglar que ja tindrem condimentats amb sal i pebre al gust, per segellar la carn i reservar.
Un cop estigui el sofregit a punt i abocarem el tomàquet fregit, les fulles de llorer , el vas de vi, les avellanes picades ( no mòltes ) remenar una mica i tot seguit posarem la carn, les patates, cobrir amb bou o aigua, baixar el foc i deixar coure amb suavitat fins que la carn estigui tova.
*
A foc baix, quasi no tens ni que vigilar la cassola i queda un plat
com els d´abans.
*
Reposar encara està més i més bo.
* Podem
garantir que per més dura que sigui la carn, quedarà tova i melosa
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna