Ingredients
3 ous
1 culleradeta llevat químic tipus Royal
1c.vainilla
125 grams de sucre
100 grams mantega a temperatura ambient
250 grams de farina
150 grams de llet
75 grams d´aigua amb gas tipus Vichy catalan
Preparació
En primer lloc separar les clares, batre a punt de neu i reservar.
Tamisar la farina amb el llevat i també o reservem.
Barrejar la llet amb els rovells batuts, l´aigua mineral i la vainilla.
Batre la mantega amb el sucre, tot seguit i afegirem poc a poc la barreja dels líquids, sense deixar de remenar, un cop tot incorporat i afegirem la farina a tandes, i per acabar les clares que tenim reservades a punt de neu, també poc a poc i suaument perquè no perdin l´aire.
Ara ja podem posar en el motlle escollir i preparar els nostres gofres, seguin les instruccions del fabricant de l´aparell en quan al temps, normalment un cop està calent, uns 3 minuts.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna