Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 30 de setembre de 2015

Gofres estandar


Ingredients
3 ous
1 culleradeta llevat químic tipus Royal
1c.vainilla
125 grams de sucre
100 grams mantega a temperatura ambient
250 grams de farina
150 grams de llet
75 grams d´aigua amb gas tipus Vichy catalan

Preparació
En primer lloc separar les clares, batre a punt de neu i reservar.

Tamisar la farina amb el llevat i també o reservem.

Barrejar la llet amb els rovells batuts, l´aigua mineral i la vainilla.

Batre la mantega amb el sucre,  tot seguit i afegirem poc a poc la barreja dels líquids, sense deixar de remenar, un cop tot incorporat i afegirem la farina a tandes, i per acabar les clares que tenim reservades a punt de neu, també poc a poc i suaument perquè no perdin l´aire.

Ara ja podem posar en el motlle escollir i preparar els nostres gofres, seguin les instruccions del fabricant de l´aparell en quan al temps, normalment un cop està calent, uns 3 minuts.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...