Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 10 de setembre de 2015

Ametllats


Ingredients
250 grams d´ametlla morrada
150 grams de sucre
2 clares d´ou
Un pessic de sal
Ametlles crues tipus " Marcona "

Preparació
Muntar les clares a punt de neu amb una part del sucre i reservar.

Remenar la farina d´ametlla amb la resta de sucre, tot seguit afegir les clares amb suavitat fins formar una massa bastant espesa.

En una safata de forn folrada amb paper vegetal, formarem petites boletes i col.locarem a sobre una ametlla crua que apretarem per aixafar.la una mica.( també podem fer les boletes amb una màniga pastissera )

Fornejar uns 15 minuts a 180 graus, quan quedin una mica daurats ja els podem retirar.

* Es important esperar una mica abans de treure del paper vegetal, ja que s´ens trencarien.
* Es pot augmentar la quantitat de sucre, però a casa agraden així

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...