Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 9 de setembre de 2015

Pastis Genovès amb crema de nutella i botons de xocolocate


Ingredients per la base del pastís
200 grams de sucre
200 grams de farina
1 pessic de sal
6 ous
( No porta cap tipus de llevat )

Preparació
Untar i enfarinar el motlle.
Batre els ous i el sucre fins que dobli el seu volum, afegir el pessic de sal i la farina tamisada.

Fornejar a 170 º uns 25 a 30 minuts, dependrà del forn i del motlle.

Retirar del forn i refredar sobre una reixeta.

******
Ingredients per decorar
Botons de xocolate tipus M&M

******
Ingredients per la crema de Nutella
250 grams de mantega a temperatura ambient ( pomada )
200 grams de Nutella/ crema de cacau amb avellanes (podem canviar els grams al nostre gust +/- )

Preparació
Batre els dos ingredients fins que ens quedi una crema fina, i ja podem decorar el pastís al nostre gust, engalanar amb uns botons de xocolate tipus M&M.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...