TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimecres, 9 de setembre del 2015
Pastis Genovès amb crema de nutella i botons de xocolocate
Ingredients per la base del pastís
200 grams de sucre
200 grams de farina
1 pessic de sal
6 ous
( No porta cap tipus de llevat )
Preparació
Untar i enfarinar el motlle.
Batre els ous i el sucre fins que dobli el seu volum, afegir el pessic de sal i la farina tamisada.
Fornejar a 170 º uns 25 a 30 minuts, dependrà del forn i del motlle.
Retirar del forn i refredar sobre una reixeta.
******
Ingredients per decorar
Botons de xocolate tipus M&M
******
Ingredients per la crema de Nutella
250 grams de mantega a temperatura ambient ( pomada )
200 grams de Nutella/ crema de cacau amb avellanes (podem canviar els grams al nostre gust +/- )
Preparació
Batre els dos ingredients fins que ens quedi una crema fina, i ja podem decorar el pastís al nostre gust, engalanar amb uns botons de xocolate tipus M&M.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna