Ingredients pel adob
Costelles de senglar ( si no es disposa d´aquesta carn, també es pot fer amb porc )
Sal
Pebre
Romaní
Oli d´oliva
Preparat per pinxos
Un raig de vi de cuina
Preparació
Posarem les costelles en una safata i les untarem amb el preparat per pinxos, regar amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, una mica de romaní i un bon raig de vi, tapar i deixar reposar a la nevera un mínim de 24 hores, si es més millor.
-------------
Ingredients per fer.lo al forn
Patates tallades a rodanxes
Ceba
Tomàquets petits sencers
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Un cap d´alls sencer
Llorer
Un vas de vi blanc
Preparació
Posarem tots els ingredients detallats en una safata de forn, a sobre i col.locarem les costelles que abans haurem passat per la paella calenta amb oli d´oliva per segellar la carn, quan agafin color les retirarem i a la safata.
Fornejar a 190 graus fins que la carn i les patates estiguin fetes.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna