Ingredients
Llom de senglar
Cigrons
Bolets al gust
Sal
Pebre
Tomàquet fregit
Ceba
Unes fulles de llorer
Un cap d´alls
Un raig de vermut blanc sec
Una mica de farina de blat
Oli d´oliva
Preparació
En primer lloc tallarem els lloms a rodanxes no massa gruixudes, seguidament condimentar amb sal, pebre, passarem per farina seca, sacsejar i posar a la paella que tindrem amb oli calent per segellar porus, reservar.
Sofregir la ceba tallada petita, i seguidament afegir el tomàquet fregit,els bolets, el cap d´alls, les fulles de llorer, el raig de vermut , condimentar amb sal i pebre al gust, deixar coure tot junt uns 10 minuts, afegir la carn , els cigrons i cobrir d´aigua o brou, baixa el foc i deixar coure amb suavitat fins que la carn estigui tova.
* A foc baix, quasi no tens ni que vigilar la cassola i queda un plat com els d´abans.
* Reposar encara està més i més bo.
* Podem garantir que per més dura que sigui la carn, quedarà tova i melosa
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna