TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 24 de setembre del 2015

Pastís genovès amb cobertura de mantega i flors




Ingredients per la base del pastís

200 grams de sucre

200 grams de farina
1 pessic de sal
6 ous
( No porta cap tipus de llevat 


Preparació
Untar i enfarinar el motlle.


Batre els ous i el sucre fins que dobli el seu volum, afegir el pessic de sal i la farina tamisada.


Fornejar a 170 º uns 25 a 30 minuts, dependrà del forn i del motlle.


Retirar del forn i refredar sobre una reixeta.


******
Ingredients per decorar
Crema de mantega, perletes, flors....



Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...