Ingredients per la base
del pastís
200
grams de sucre
200
grams de farina
1
pessic de sal
6
ous
(
No porta cap tipus de llevat
Preparació
Untar
i enfarinar el motlle.
Batre
els ous i el sucre fins que dobli el seu volum, afegir el pessic de
sal i la farina tamisada.
Fornejar
a 170 º uns 25 a 30 minuts, dependrà del forn i del
motlle.
Retirar
del forn i refredar sobre una reixeta.
******
Ingredients
per decorar
Crema de mantega, perletes, flors....
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna